Hlavní menu



Další aktivity

II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonín (22. 05. 2014)

Okresní hospodářská komora Hodonín v rámci dotace Jihomoravského kraje připravila pro přátele OHK Hodonín II. ročník střeleckého turnaje na střelnici SSK ve Veselí nad Moravou. Nejlepším mužem se stal ředitel naší společnosti STAK-D, spol. s r.o., Josef Šlahůnek. Gratulujeme! :)

Střelecký turnaj se uskutečnil na střelnici ve Veselí nad Moravou.

Toto neformální podnikatelské setkání se uskutečnilo za podpory Jihomoravského kraje. Bylo určeno převážně partnerům a členům komory, ale také všem podnikatelům, kteří chtějí získávat nové kontakty. Toto setkání slouží primárně, jako networkingová akce pro lidi, kteří si mohou pomoci a být prospěšní svými znalostmi, dovednostmi a kontakty.

Celá akce měla zábavně, vzdělávací, networkingový podtext. A samozřejmě závodní. „Akci jsme zopakovali, protože měla loni úspěch. Loni jsme měli nějakých 25 účastníků. Letos se přihlásilo téměř 30 závodníků, ne všichni však s námi soutěžili a spíše se věnovali networkingu. Kde jinde chcete potkat tolik zajímavých lidí a ještě se pobavit?“ dodává ředitel Okresní hospodářské komory, Michal Švagerka.

Soutěžilo se ve dvou kategoriích – muži a ženy. Nejlepším mužem se stal Josef Šlahůnek a nejlepší ženou Petra Kolářová. „Další podobnou neformální akci plánujeme už na 29. května. Jedná se již o sedmý ročník podnikatelského setkání a tenisového turnaje ve čtyřhře. Věřím, že i u této akce trhneme rekord a dojde opět více účastníků,“ vyslovuje své přání ředitel OHK Švagerka.

« http://www.ohkhodonin.cz/rubriky/novinky/clanek/podnikatele-utuzuji-sve-aktivity/

foto - II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonínfoto - II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonínfoto - II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonínfoto - II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonínfoto - II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonínfoto - II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonínfoto - II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonínfoto - II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonínfoto - II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonínfoto - II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonínfoto - II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonínfoto - II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonín

 
linka_oddelovaci (4K)

1. II. ročník střeleckého turnaje OHK Hodonín
2. Školení FAKRO 2014
3. Vnorovská desítka 2013
4. Benefiční koncert ,,Agapé pod stromy VII\"
5. MŠ Domanín - Exkurze ve firmě STAK-D
6. Hodonínský Fašank s Radiem Čas Dyje
7. Turnaj v bowlingu pořádaný OHK Hodonín
8. Školení OKPOL 2013
9. Akce Mnichov s TONDACHEM 2012
10. TONDACH CUP 2012
11. Oslava 53. narozenin Josefa Šlahůnka



pix (1K)

sipka STAK-D, spol. s r.o.

Adresa: 696 83 Domanín 212
Telefon: (+420) 518 388 228
E-mail: stak-d@stak-d.cz

sipka informace
  pro klienty

2024 © STAK-D, spol. s r.o. | iz | Protected by reCAPTCHA: Privacy policy, Terms of service